sâmbătă, 13 septembrie 2008

Ea si El


Astazi scriu despre Ea
Ea care-i scrie Lui, in fiecare zi, printre rotocoale de fum si sunete de jazz.
Ea care se gandeste mereu la El, in fiecare clipa, in fiecare minut, ora, secunda..
Hai s-o numim pe ea, Lulu.

Lulu e indragostita, e fascinata, e captivata de El.
Lulu asculta jazz si muzica franceza. Isi bea cafeaua in fiecare dimineata la ora 8, alaturi de un croissant cu ciocolata si o tigara fina, ce e mai mult lasata sa se stinga singura, pentru ca ei ii place fumul ce se ridica usor spre tavan, in timp ce se contopeste cu melodia jazzy ce se aude in camera cealalta.
Lulu e french…pentru El.
Si-a construit viata din filme, muzica si carti, a caror povesti le-a preluat, si le-a insusit, si le-a transformat in ale ei, fara sa-si mai dea seama ca duce o existenta iluzorie, creata din cadre, pagini si versuri amestecate.
Lulu are amprentele degetelor lui pe pielea ei, buzele sfarmate de sarutul lui apasat, rochia rupta de dorinta lui neinfranata si simte orgasmul contopirii cu el, pana in irisul ochilor, desi el nu a atins-o, sarutat-o, avut-o vreodata.
Lulu si-a scris povestea “lor” cu patima, cu sete, cu sentimente, pe care putini le-au simtit, fara ca “ei” sa fi avut o poveste.
Ea traieste si iubeste in imaginatie ei, negand cu toata puterea adevarul crud, rece si inevitabil. El ii curge in sange, ii clocoteste in creier, ii stie fiecare punct al corpului, fiecare fantezie, dorinta, placere…sau cel putin asa si-ar dori Ea.
Ea scrie istoria “lor” inexistenta, atat de cursiv, incat daca te-as intreba daca este reala sau nu, nu ai sti ce sa-mi raspunzi.
Ea scrie pentru El…sperand ca intr-o zi, toata cuvintele vor prinde forma si viata…
Obsesia pe care si-a creat-o pentru El, o invaluie intr-o tristete atat de reala, o oboseste, deprima si consuma, incat ma doare sufletul pentru nefericirea ei…
Realizezi cum e sa te simti ca Ea, sa-i simti suferinta…desi tot ceea ce simte ea, e pur produsul imaginatiei sale?
Lulu este atat de indragostita de idea de dragoste…incat si-a irosit cele mai intense trairi intr-o fata Morgana.
Uneori devine constienta de dualitatea fiintei sale…si atunci vrea sa uite, vrea sa-l uite…vrea sa sterga sentimente, amintiri reale, care practic, datorita upgrade-urilor folosite de Ea asupra lor…raman inexistente.

Lulu se zbate pentru El…isi neaga propria iubire-obsedanta pentru El, dar in acelasi timp il asteapta…

in timp ce

El se zbate pentru ca vrea sa iubeasca si sa fie iubit, viseaza la o alta Ea

Ironic, nu vi se pare?



Lollipop




Niciun comentariu: